Davines

Davines är ett italienskt märke som förutom att göra otroligt bra och vackra hårvårdsprodukter även ligger i framkant när det gäller hållbar produktion.
Utöver att all produktion sker med 100 % grön energi och att förpackningarna är av återvunnet, cirkulärt material, så är Davines också koldioxidneutrala genom att plantera lika många träd som motsvarar utsläppen från produktionen.
Under 2022 tog Davines ännu ett steg framåt genom samarbetet med Plastic Bank som handlar om att samla upp motsvarande mängd förorenande plast från haven som används i produkterna som tillverkas.
Du kan läsa mer om Davines olika produkter och projekt för miljön på deras hemsida.


evo

evo är ett australienskt familjeägt företag med hårvårdsprodukter som är lätta att förstå och använda.
Produktionen drivs med fossilfri el och förpackningarna är gjorda av återvunnet material. Dessutom kompenserar evo produktionen med koldioxidkrediter för att finansiera olika återväxtprojekt i världen.
evo väljer också att donera överblivna produkter, feltrycka produkter eller utgående produkter till välgörenhetsprojekt.
Vill du läsa mer om evo kan du klicka dig vidare här till deras hemsida.

for textured hair

For textured hair är ett svenskt märke speciellt framtaget för texturerade hår. Produkterna är "curly girl friendly", parfymfria och till största del bestående av vattenlösliga ingredienser. Målet är att sprida kunskap om texturerade hår och med användarvänliga produkter skapa en enkel och hållbar hårdvårdsrutin.
Du kan läsa mer om for textured hair på deras hemsida
VÅRA PRODUKTER imageVÅRA PRODUKTER image