(LUGGA)

Studio Lugga är en mysig och lugn liten frisörsalong i mitten av Majorna. Våra prisbelönta frisörer har jobbat länge inom branschen och utbildar sig kontinuerligt. På Lugga värnar vi om vårt hantverk och ser varje kunds personliga stil och individuella förutsättningar. Vår önskan är att alla gäster känner sig trygga och välkomna i vårt vardagsrum. Vi bryr oss om vår omgivning och miljö, och har därför valt att inreda större delen av salongen med vintage möbler och cirkulära material. Vi välkomnar alla typer av hår och arbetar med allt ifrån naturliga resultat till vibrerande subkulturer.

SESSILI

Sessili driver Studio Lugga och har jobbat som frisör i över 17 år. Hon har specialisera sig på färg och älskar att göra stora förändringar med både klipp och färg. Vid en konsultation lägger hon stor vikt vid att matcha kundens personliga stil och livsstil. Förutom att driva salong har hon också arbetat som utbildningstekniker, gett ut en bok med löshårstekniker och stylat hår inför foto och event. Sessili vann två förstapris i den prestigefyllda tävligen ”Årets frisör” år 2022 och var i final år 2023. Sessili har flera kreativa intressen och hittar inspiration även efter att jobbdagen är slut. Hon har bott i både Berlin och Lissabon, älskar konst och design, är lite av en matnörd och spenderar gärna tid i naturen! *Sessili är föräldraledig på deltid under 2024 och tar därför inte emot några nya kunder just nu.

MIKAELA

Mikaela har jobbat som frisör i 13 år och är specialist på lockiga och texturerade hår. Som tredje generationen att bemästra hantverket i sin familj är hon praktiskt taget uppvuxen på salong. Förutom ett fullspäckat schema där kunder står i kö för att boka tid hos henne, håller Mikaela också kurser för andra frisörer i texturerade hår. Mikaelas kärlek till lockiga hår sträcker sig så långt att hon gärna också gör raka hår lockiga med permanent. Men oroa dig inte, du får komma till Mikaela även om du inte har eller vill ha lockigt hår! Hon älskar också färg och att hjälpa dig med just det du passar i. När hon inte jobbar som frisör spenderar hon gärna tid med vänner, tar en ridtur i naturen och sysslar med konstfoto. Observera! Mikaela är fullbokad med stamkunder och tar därför enbart nya kunder på vissa kontrollerade släpp som görs via hennes instagram ovan.

DORIS

Doris är egentligen pensionär, men är ibland med och jobbar extra på lugga.